سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هر دانشمندی، بیمناک است . [امام علی علیه السلام]
 
چهارشنبه 103 خرداد 9 , ساعت 10:16 صبح

پژوهشگر مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی گفت: شهید ابراهیم رئیسی علاوه بر حمایت مادی و لجستیک از مقاومت فلسطین، به شخصیتی تاریخی،‌ استراتژیک و استثنایی در تاریخ مبارزه با رژیم صهیونیستی تبدیل شد.

حکم امهز، پژوهشگر مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی درباره شخصیت بین‌المللی شهید آیت‌الله رئیسی و حمایت او از مقاومت فلسطین با ایکنا گفت‌وگویی انجام داده است.
 
حکم امهز درباره نقش شهید رئیسی در حمایت از محور مقاومت و فلسطین اظهار کرد: برای فهمیدن نقش رئیس جمهور شهید در حمایت از محور مقاومت و فلسطین و حزب‌الله باید به عقایدی که او بدانها پایبند بود بازگردیم. میان کسی که به اختیار خودش پایبند به یک عقیده است و خود را برای رسیدن به آن عقیده فدا می‌کند با کسی که از روی اجبار به عقیده‌ای پایبند است تفاوت بزرگی وجود دارد. زیرا کسی که با تمایل خود برای تحقق اهدافش تلاش می‌کند با کسی که از روی وظیفه و اجبار و در نتیجه بدون میل و رغبت برای تحقق اهداف دیگران کار می‌کند فرق زیادی هست.
 
وی ادامه داد: آیت‌الله رئیسی(ره) جزو دسته اول بود که به عقیده خود پایبند بود و با رغبت و تمایل بسیار برای رسیدن به آن خود را فدا کرد. در همین راستا تا جایی که می‌توانست از مسئله فلسطین و محور مقاومت و حزب‌الله حمایت می‌کرد.
امهز در ادامه به سفرهای آیت‌الله رئیسی به لبنان اشاره کرد و گفت: همه ما شاهدیم که شهید رئیسی پیش از آنکه رئیس جمهور شود، در سفرهای خود به لبنان، از مواضع مقاومت بازدید و با نیروهای مقاومت فلسطین دیدار می‌کرد و تا جایی که می‌توانست از محور مقاومت حمایت می‌کرد و حتی یک لحظه از این امر فروگذار نمی‌کرد.
 
وی تأکید کرد: نقش رئیسی به عنوان حامی محور مقاومت، حزب‌الله و فلسطین در زمان رسیدن به منصب ریاست جمهوری آشکارتر شد و تلاش بسیاری در همه زمینه‌ها برای این امر مبذول داشت. وی همواره می گفت که ایران آماده است تا همه توان خود را برای حمایت از محور مقاومت به ویژه فلسطین فراهم کند.
 
دکتر امهز به نقش برجسته حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه فقید جمهوری اسلامی ایران در دیدارها و ارتباطات بسیار با رهبران جبهه مقاومت و هماهنگی با نیروهای مقاومت اشاره کرد و گفت: نقش امیرعبداللهیان در بسیاری از این مواضع برجسته بود، به ویژه در مسئله فلسطین و تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه. بدین ترتیب نقش آیت‌الله رئیسی نیز در حمایت از مقاومت بسیار پررنگ و برخاسته از اخلاص، محبت و وفاداری بود و هرکس این ویژگی‌ها را داشته باشد بی‌توقع و بی‌حد و حصر به دیگران می‌بخشد.
امهز در ادامه اظهار کرد: آیت‌الله رئیسی با اقداماتی که در دوران تصدی ریاست جمهوری انجام داد، نقش بسیار مهمی ایفا کرد. او یک تریبون بین‌المللی را بدون صحبت درباره آرمان فلسطین، حمایت از آن و حمایت از حقوق مردم فلسطین ترک نکرد. اگر به اجلاس سران عربی-اسلامی که حدود دو ماه پس از تجاوز اسرائیل به غزه در عربستان سعودی برگزار شد، مراجعه کنیم، متوجه می‌شویم که آیت‌الله رئیسی تنها فردی بود که برخاست و مواضع قاطع خود را در حمایت از آرمان فلسطین اعلام کرد. مواضعی که بیانگر عملکرد دیپلماتیک در برابر اشغالگری‌های اسرائیل بود.
این تحلیلگر مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی ادامه داد: آیت‌الله رئیسی همچنین به خطرات رژیم صهیونیستی و ایالات متحده آمریکا و اعمال تحریم ها اهمیت نمی‌داد. موضع وی صریح و روشن بود و این امر در تصمیم جمهوری اسلامی ایران برای پاسخ مستقیم به رژیم صهیونیستی که کنسولگری ایران در دمشق را هدف قرار داد نیز مشهود بود. 
وی افزود: اینها جزئیاتی تاریخی از مواضع رئیس جمهور شهید ایران بود و به یک اثر تاریخی مهم، استراتژیک و استثنایی در تاریخ مبارزه با رژیم صهیونیستی تبدیل شد. همچنین حمایت مادی و لجستیک از مقاومت فلسطین به ویژه در دوره اخیر و در جریان تجاوزات اسرائیل به غزه نیز از آن جمله است.
 
شهید رئیسی به اثری تاریخی، مهم و استراتژیک در تاریخ مبارزه با رژیم صهیونیستی تبدیل شد
 
 امهز در خصوص نوع همکاری بین ایران و حزب‌الله لبنان در عرصه‌های مختلف بیان کرد: پاسخ به این سؤال بسیار روشن است؛ رابطه میان حزب‌الله و ایران بیش از یک رابطه معمولی است. حزب‌الله با حمایت ایران در همه زمینه‌ها، دستاوردهای بزرگی به دست آورده است. سید حسن نصرالله – حفظه الله – بارها گفته است که ما هرچه داریم از ایران داریم. این سخن بیانگر رابطه بسیار خالص میان ایران و حزب‌الله است. ایران از حزب الله یک پشتیبانی اساسی دارد و حزب‌الله به منزله فرزند این کشور بزرگ محسوب می‌شود. 
وی در ادامه تأکید کرد: این روابط فقط در سطح تسلیحاتی و سرمایه‌گذاری نیست بلکه همچنین در سطح عقاید، اهداف و راهبردها نیز وجود دارد. لذا نمی‌توان عرصه‌های مختلف روابط و همکاری میان حزب‌الله و جمهوری اسلامی ایران را در یک نقطه محدود کرد. از این رو می‌توان گفت که همکاری میان آنها همه عرصه‌ها را شامل می‌شود.
 
حکم امهز درباره کیفیت تعامل آیت‌الله رئیسی با مشکلات محرومان در داخل ایران نیز گفت: ملاحظه کردیم که شهید رئیسی (ره) خستگی نمی‌شناخت و روز تعطیلی نداشت. او در روزهای تعطیلات هفتگی و رسمی نیز به استان‌های مختلف سفر می کرد به ویژه استان‌هایی که فقیر و محروم شناخته می‌شوند.
 
وی افزود: آیت‌الله رئیسی به استان‌های سیستان و بلوچستان، خوزستان و دیگر استان‌ها سفر می‌کرد تا پروژه‌های عمرانی و مسکونی افتتاح کند و از پروژه‌ای با چهار میلیون آپارتمان مسکونی صحبت می‌کرد. او در طول دوران ریاست جمهوری‌اش آب و برق را به هزاران روستای دوردست رساند؛ شخصا در بسیاری از حوادث طبیعی حضور پیدا می‌کرد و برای کاهش بحران اقتصادی و برای کاهش بحران اقتصادی و تورم داخلی بسیار تلاش کرد و نسبت تولید نفت را به 3,4 میلیون بشکه در روز بالا برد.
 
این پژوهشگر مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی در پایان تأکید کرد: آیت‌الله رئیسی، رئیس جمهور شهید جمهوری اسلامی ایران کارهای بسیاری برای ایران انجام داد؛ ما برای اینکه اهمیت اقدامات او برای محرومان در داخل ایران را متوجه شویم باید به تشییع میلیونی او در شهرهای تبریز، قم، تهران، بیرجند و مشهد نگاهی بیفکنیم.
 
شایان ذکر است، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در طول عمر خود دارای سوابق مدیریتی و سیاسی زیادی بود و به طرق مختلف به پیشبرد اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران کمک کرد و خدمات بسیاری به کشور انجام داد.
 
آیت الله رئیسی در سال 1400 با شرکت در سیزدهمین دوره ریاست جمهوری، با کسب بیش از 18میلیون رأی مردم در انتخابات 28 خرداد 1400، رئیس جمهور ایران شد.
 
رئیس جمهور ایران اسلامی آیت الله سید ابراهیم رئیسی و همراهانش در تاریخ 30 اردیبهشت 1403 در راه خدمت به مردم بر اثر سانحه هوایی بالگرد در منطقه «ورزقان» آذربایجان شرقی به درجه رفیع شهادت نائل شدند.


لیست کل یادداشت های این وبلاگ